Basic Beach Bar de Branding

About Us

Sinds 2007 is de droom voor ons begonnen. Wij,  Ben geboren en getogen Renessenaar en Rieneke vanuit Groningen inmiddels al 25 jaar samen met Ben in Renesse hebben De Branding over genomen van Leo Hart, welbekend van Zeerust, aan de andere kant van de trap.

 

 

 

Na lang wikken en wegen besloten we de bestaande naam De Branding aan te houden. Een krachtige naam, die de locatie van het paviljoen eer aan doet, op het strand met het zicht en geluid van De Branding recht voor ons.  Om de bestaande naam en traditie van Renesse te eren, De Branding is altijd al een dynamische prachtige plek en we zijn vereerd dat we het bedrijf mogen voort zetten. Wel hebben we er wat aan toegevoegd; Basic Beach Bar De Branding.

Basic staat voor ons voor de basis. Recht uit de natuur, zonder toevoegingen en eerlijk. Waarden die we graag toepassen op ons eten, drinken maar ook op onze mensen, zowel  personeel als gasten. Wij sluiten niet uit maar omarmen de diversiteit in de wereld.

Wij verassen u graag met onze basic waarden. Kwaliteit en passie voor het vak! Kom bij ons genieten van de ambiance waar Zeeland bekend om staat. Eerlijk en oprecht met liefde voor de gast.

Of u nu komt voor lunch, fingerfood of een bijzonder shared dining in gedachten heeft bij ons zit u goed. Verse, liefst lokale en seizoensgebonden  groeten en kruiden vormen de basis.  Door onze gerechten vanuit de basis zelf te bereiden kunnen mensen met vele dieetwensen bij ons terecht. Wij denken graag mee in mogelijkheden! Neemt u ook eens een kijkje bij onze wijnkaart. De teeltmethode vinden wij minstens zo belangrijk als het eindresultaat. Wij hebben een bijzondere collectie voor u uit gekozen waar we best een beetje trots op zijn.

 We hebben een nieuwe kok in de keuken waardoor we weer volop nieuwe inspiratie krijgen. 
Enkele pareltjes op de menukaart blijven staan maar we zijn zeker erg benieuwd naar de creatieve en culinaire verrassingen van de nieuwe gezichten in ons team.

Shared dining waarbij het sociaal samenzijn minstens zo belangrijk is als het eten.  U neemt de tijd om met uw gezelschap te genieten.  Wilde Zeebaars, Tomahawk steak op de Green Egg bereidt. Prachtige gerechten met fantastische garnituren om samen van te genieten.  Willen wij u de versheid en de kwaliteit bieden waar wij voor staan, dan dient u deze gerechten minimaal 1 dag van te voren te reserveren. Zo wordt Shared dining bij De Branding een event waar u naar uit kijkt!