Basic Beach Bar de Branding

ons menu

Slow food, Big Green Egg, Vegan, local dishes, bij ons vindt u een brede variatie aan heerlijke gerechten. Vis uit de Noordzee, mals vlees en lokaal geteelde groenten zijn het pallet waarmee onze koks werken. Komt u zelf eens proberen waarmee we u kunnen verrassen.

Shared dining waarbij het sociaal samenzijn minstens zo belangrijk is als het eten.

U neemt de tijd om met uw gezelschap te genieten van volgroeide dieren, op een natuurlijke manier gehouden en gerijpt, om met aandacht te eten.

Wilde Zeebaars of Tomahawk steak op de Green Egg bereidt. Prachtige gerechten met fantastische garnituren om samen van te genieten. 

Willen wij u de versheid en de kwaliteit bieden waar wij voor staan, dan dient u deze gerechten minimaal 1 dag van te voren te reserveren.

Zo wordt Shared dining bij De Branding een event waar u naar uit kijkt!

Wat dacht u van:

Tomahawk steak 

Met Gegrilde Portobello, Chimmichurri, zoete aardappel & Hollandse Trostomaat

Afhankelijk van de grootte of de eetlust van uw gezelschap adviseren wij u graag over shared dining.

Met liefde en zorg hebben wij een wijnassortiment voor u samengesteld.

Wij vinden zorg voor de bodem en omgeving minstens zo belangrijk als de smaak.

De wijnen van onze keuze kenmerken zich dan ook in een verantwoorde bedrijfsvoering.

Zo wordt er geen gebruik gemaakt van pesticiden, herbiciden, insecticiden en kunstmatige toevoegingen aan de wijnen. 

Niet alle wijnhuizen beschikken (op dit moment) over een biologische certificering. Dat is niet voor iedereen weg gelegd.

Het certificaat vinden wij minder belangrijk dan de daadwerkelijke teeltmethode.

Het belangrijkste is echter de smaak.

Proef en laat u overtuigen dat harmonie met de natuur samen gaat met fantastische smaken.

Met liefde en zorg hebben wij een wijnassortiment voor u samengesteld.

Wij vinden zorg voor de bodem en omgeving minstens zo belangrijk als de smaak.

De wijnen van onze keuze kenmerken zich dan ook in een verantwoorde bedrijfsvoering.

Zo wordt er geen gebruik gemaakt van pesticiden, herbiciden, insecticiden en kunstmatige toevoegingen aan de wijnen. 

Niet alle wijnhuizen beschikken (op dit moment) over een biologische certificering. Dat is niet voor iedereen weg gelegd.

Het certificaat vinden wij minder belangrijk dan de daadwerkelijke teeltmethode.

Het belangrijkste is echter de smaak.

Proef en laat u overtuigen dat harmonie met de natuur samen gaat met fantastische smaken.