to share
appetizers
Gemarineerde olijven
Edamame boontjes
met olijfolie en zeezout
Breekbrood
met zwarte knoflookdip, rouille en olijfolie
Gegrilde Groene Asperges
van de BGE met grof zeezout
Pulled pork loaded nachos
met lekkere dipsausjes
Padronpepers
met grof Zeezout
Zeeuwse Oesters per 3 stuks (april t/m oktober)
Geserveerd met Rode Wijnazijn, limoen en sjalot.
Gewokte Mosselen
met witte wijn, knoflook en peterselie
Luxe royale tapasplank
naar inspiratie vd chef om te delen
Bitterballen
8 stuks
Oesterzwam Bitterballen vega
geteeld op onze eigen koffiedrab
Borrelmaatje
6 warme luxe snacks
Vriendenplank borrelmaatje XL
12 warme luxe snacks
Gefrituurde uienringen
met heerlijk huisgemaakte dip
Spiering
Knapperig gefrituurde visjes om in z’n geheel te eten
Sweet marinated chickenwings
met chilisaus 6 stuks
Schaaltje friet
met saus naar keuze (mayo, ketchup of curry)