to share
appetizers
Gemarineerde olijven
Edamame boontjes
met olijfolie en zeezout
Breekbrood
met olijfolie, rouille en hummus
Gegrilde Groene Asperges
van de BGE met grof zeezout
Pulled pork loaded nachos
be surprised om je vingers bij af te likken
Padronpepers
met grof Zeezout
Zeeuwse Oesters
Geserveerd met Rode Wijnazijn, limoen en sjalot.
Per 3 of 6 te bestellen
Gewokte Mosselen
met witte wijn, knoflook en peterselie (seizoensgebonden)
Luxe royale tapasplank
naar inspiratie vd chef om te delen
appetizersFresh and fried
Bitterballen
8 stuks
Oesterzwam Bitterballen vega
geteeld op onze eigen koffiedrab
Borrelmaatje
6 warme luxe snacks
Vriendenplank
12 warme luxe snacks
Spiering
Knapperig gefrituurde visjes om in z’n geheel te eten
Sweet marinated chickenwings
met chilisaus 6 stuks
Noordzee krab koekjes met Thaise garnalen
wakame, en mango chutney ( plus € 6,00 voor frietjes en salade erbij)
Sweet marinated chickenwings
met chilisaus 6 stuks
Schaaltje friet
met saus naar keuze (mayo, ketchup of curry)
Maandmenu mei
3 gangen
Voorgerecht
Zachte aspergesoep met lamsoor en rivierkreeft
Hoofdgerecht
“Asperge Flamande”
Klassiek bereide Hollandse Asperges met ei, beenham, Hollandaise saus en gekookte aardappeltjes
Dessert
Warm taartje van rabarber en aardbeien met aardbeien-cheesecake ijs