Basic Beach Bar de Branding

to share

appetizers

Gemarineerde olijven

Edamame boontjes
met olijfolie en zeezout

Breekbrood
met olijfolie, rouille en hummus

Gegrilde Groene Asperges
van de BGE met grof zeezout

Pulled pork loaded nachos
be surprised om je vingers bij af te likken

Padronpepers
met grof Zeezout

Zeeuwse Oesters
Geserveerd met Rode Wijnazijn, limoen en sjalot.
Per 3 of 6 te bestellen

Gewokte Mosselen
met witte wijn, knoflook en peterselie (seizoensgebonden)

Luxe royale tapasplank
naar inspiratie vd chef om te delen

appetizers​
Fresh and fried

Bitterballen
8 stuks

Oesterzwam Bitterballen vega
geteeld op onze eigen koffiedrab

Borrelmaatje
6 warme luxe snacks

Vriendenplank
12 warme luxe snacks

Spiering
Knapperig gefrituurde visjes om in z’n geheel te eten

Sweet marinated chickenwings
met chilisaus 6 stuks

Noordzee krab koekjes met Thaise garnalen
wakame, en mango chutney ( plus € 6,00 voor frietjes en salade erbij)

Sweet marinated chickenwings
met chilisaus 6 stuks

Schaaltje friet
met saus naar keuze (mayo, ketchup of curry)

Maandmenu mei

3 gangen

Voorgerecht

Zachte aspergesoep met lamsoor en rivierkreeft

Hoofdgerecht

“Asperge Flamande”
Klassiek bereide Hollandse Asperges met ei, beenham, Hollandaise saus en gekookte aardappeltjes

Dessert

Warm taartje van rabarber en aardbeien met aardbeien-cheesecake ijs