Basic Beach Bar de Branding

diner

starters

Breekbrood
Geserveerd met huisgemaakte hummus, Extra Vierge olijfolie en rouille

Uit de Zee BGE
Warm (huis)gerookte zalm, kropsla, Stellendamse garnalen, waterkers en dressing van yoghurt en tuinkruiden

Smokey Vegan Salad  BGE Vegan
Geroosterde zoete aardappel, gegrilde  groenten, huisgemaakte hummus, Tahina en Baharat kruiden

Soep Van Bataat Vegan
Zeeuwse pompoen, koriander, zoete aardappel, kurkuma & gember

Gegrilde Groene Asperges
van de BGE met grof zeezout

Zeeuwse Oesters
Geserveerd met Rode Wijnazijn, limoen en sjalot.
Per 3 of 6 te bestellen

Gewokte Mosselen
met witte wijn, knoflook en peterselie (seizoensgebonden)

Spiering
Knapperig gefrituurde visjes die je in zijn geheel eet

Crab Cake’s
Noordzee krabkoekjes met Thaise garnalen en Mangochutney

Padronpepers
met grof Zeezout

Loaded nachos Chicken Buffalo
nachos met pulled chicken, guacamole en kaas uit de oven

Kippenboutjes
klein beetje spicy zijn ze wel

mains

Bouillabaise
Rijkelijk gevulde vissoep met gestoofde venkel, Zeeuwse mosselen, Pietermanfilet & Kabeljauw en Rouille

100 % Beef Burger van de Lindenhof BGE
Zoetzuur van Rode ui, Guacamole, Homemade BBQ sauce & Belegen kaas

Crab cake’s 
Noordzee krabkoekjes met Thaise garnalen, wakamé en mango chutney

Pietermanfilet
Kropsla, Hollandse garnalen, gegrilde groente, Anti-boise, kruidencrumble & zeebanaantjes

Bavette Flank Steak BGE
Mousseline van zoete aardappel, jus van gekarameliseerde zilverui.

Malse biefstuk 
Met paddenstoelen risotto en peperroomsaus

Hele Tarbot
Gebakken in roomboter met dragon & gewokte zeekraal.

Paddenstoelen risotto
Met groene gegrilde asperges, Hollandse tuinkruiden en Grana Padano
vegan optional

Traditionele Zeeuwse Mosselen
Wortel, ui & selderij, Zeeuws brood, ravigotte & wiskeysaus

mains to share

onderstaande gerechten 1 dag tevoren bestellen

Tomahawk steak
voor 2 tot 4 personen

Met Gegrilde Portobello, Chimmichurri, zoete aardappel & Hollandse Trostomaat

Hele Wilde Zeebaars
voor 2 tot 4 personen

Zeekraal, Beurre Blanc & Hollandse Trostomaat

Zeeuwse of Oosterschelde kreeft
(Dagprijs)  

Lamsoren, groene asperge & Beurre Blanc

after

Extravagante Carrot cake
Carrot cake met frosting van sinaasappelroom, merengue en geschaafde amandel

Dessert van de chef
Laat u verrassen door een Dessert uit ‘t seizoen

Bolus parfait
Zeeuws genieten met een twist
met peren compôte en merengue

Huisgebakken appel-noten taart
Met vanille-ijs, gezouten karamel en slagroom