Basic Beach Bar de Branding

Heerlijke malse biefstuk
met paddenstoelen risotto en pepersaus 

diner

starters

Breekbrood met olijfolie, rouille en zwarte knoflookdip 

Voorgerecht van de maand

Edamame boontjes met olijfolie en zeezout Vegan

Bataatsoep Vegan
Zeeuwse pompoen, koriander, zoete aardappel, kurkuma & gember

Gegrilde Groene Asperges
van de BGE met grof zeezout

Zeeuwse Oesters per 3 stuks (seizoensgebonden)
geserveerd met rode wijnazijn, limoen en sjalot

Gewokte Mosselen
met witte wijn, knoflook en peterselie (seizoensgebonden)

Luxe royale tapasplank
naar inspiratie vd chef om te delen

mains

vraag naar ons wisselend maandmenu

Bouillabaise
Rijkelijk gevulde vissoep met gestoofde venkel, Zeeuwse mosselen, Pietermanfilet & Kabeljauw

100 % Beef Burger (150 gr.)
met zoetzuur van rode ui, guacamole, home made bbq saus, kaas, frietjes en salade

Paddenstoelen risotto
met groene asperges en Grana Padano

Pietermanfilet salade
met tomatensalsa, gemarineerde rivierkreeftjes en kruidencrumble

Noordzee crabkoekjes met Thaise garnalen
mangochutney, frietjes en salade. Zo heeft u fish and chips nog niet eerder ervaren

Verse lekkerbek
met huisgemaakte ravigottesaus en frietjes

Traditionele Zeeuwse Mosselen
Wortel, ui & selderij, Zeeuws brood, ravigotte & wiskeysaus

dessert 11:00 - 20:00

Extravagante Carrot cake
Carrot cake met frosting van sinaasappelroom

Klassieke créme brûlée
woorden overbodig, lekker genieten

Seizoens ijscoupe
vraagt u naar de specialiteit van het seizoen

Huisgebakken warme appel-noten taart
Met vanille-ijs, gezouten karamel en slagroom

Kinder verrassingsijsje