Heerlijke malse biefstuk
met paddenstoelen risotto en pepersaus
diner
starters
Breekbrood met olijfolie, rouille en zwarte knoflookdip
Voorgerecht van de maand
Edamame boontjes met olijfolie en zeezout Vegan
Bataatsoep Vegan
Zeeuwse pompoen, koriander, zoete aardappel, kurkuma & gember
Gegrilde Groene Asperges
van de BGE met grof zeezout
Zeeuwse Oesters per 3 stuks (seizoensgebonden)
geserveerd met rode wijnazijn, limoen en sjalot
Gewokte Mosselen
met witte wijn, knoflook en peterselie (seizoensgebonden)
Luxe royale tapasplank
naar inspiratie vd chef om te delen
mains
vraag naar ons wisselend maandmenu
Bouillabaise
Rijkelijk gevulde vissoep met gestoofde venkel, Zeeuwse mosselen, Pietermanfilet & Kabeljauw
100 % Beef Burger (150 gr.)
met zoetzuur van rode ui, guacamole, home made bbq saus, kaas, frietjes en salade
Paddenstoelen risotto
met groene asperges en Grana Padano
Pietermanfilet salade
met tomatensalsa, gemarineerde rivierkreeftjes en kruidencrumble
Noordzee crabkoekjes met Thaise garnalen
mangochutney, frietjes en salade. Zo heeft u fish and chips nog niet eerder ervaren
Verse lekkerbek
met huisgemaakte ravigottesaus en frietjes
Traditionele Zeeuwse Mosselen
Wortel, ui & selderij, Zeeuws brood, ravigotte & wiskeysaus
dessert 11:00 - 20:00
Extravagante Carrot cake
Carrot cake met frosting van sinaasappelroom
Klassieke créme brûlée
woorden overbodig, lekker genieten
Seizoens ijscoupe
vraagt u naar de specialiteit van het seizoen
Huisgebakken warme appel-noten taart
Met vanille-ijs, gezouten karamel en slagroom
Kinder verrassingsijsje