web analytics

Basic Beach Bar de Branding

diner

starters

Zuurdesem bolletjes
Geserveerd met huisgemaakte Hummus, Extra Vierge olijfolie en Rouille

Uit de Zee BGE
Warm (huis)gerookte zalm, Krobsla, Stellendamse garnalen, waterkers en dressing van yoghurt en tuinkruiden.

Smokey Vegan Salad  BGE Vegan
Geroosterde Zoete Aardappel, Gegrilde  Groenten, huisgemaakte Hummus, Tahina en Baharat kruiden

Soep Van Bataat Vegan
Zeeuwse pompoen, koriander, zoete aardappel, Kurkuma & Gember

Verse springrolls
Vegan / Meat
Rol en vul aan uw tafel zelf verse Springrolls.
Vanaf 2 personen te Bestellen.

Gegrilde Groene Asperges
van de BGE met grof Zeezout

Zeeuwse Oesters
Geserveerd met Rode Wijnazijn, limoen en sjalot.
Per 3 of 6 te bestellen

Gewokte Mosselen
met witte wijn, knoflook en peterselie (seizoensgebonden)

Gewokte kokkels
in witte wijn, knoflook en Roomboter (seizoensgebonden)

Frito Mixto
 (huisgemaakte vismix van zalm, kabeljauw, calemaris en garnaal & Huisgemaakte Ravigotte

Spiering
Knapperige gefrituurde visjes die je in zijn geheel eet

Padronpepers
met grof Zeezout

Huisgemaakte Quacamole
met Nachos en Griekse Yoghurt

Kippenboutjes
klein beetje spicy zijn ze wel

Bitterballen
(vega optioneel)

Bittergarnituur
(12 stuks warm bittergarnituur)

Kaasstengels

mains

Bouillabaise
Rijkelijk gevulde vissoep met gestoofde venkel, Zeeuwse mosselen, Pietermanfilet & Kabeljauw en Rouille

100 % Beef Burger van de Lindenhof BGE
Zoetzuur van Rode ui, Quacamole, Homemade BBQ sauce & Belegen kaas

Pietermanfilet
Krobsla, Hollandse garnalen, gegrilde groente, Anti-boise, kruidencrumble & zeebanaantjes

Bavette Flank Steak BGE
Mousseline van zoete aardappel, jus van gekarameliseerde zilverui.

Traditionele Zeeuwse Mosselen
Wortel, ui & selderij, Zeeuws brood, ravigotte & wiskeysaus

Hele Tarbot
Gebakken in roomboter met dragon & gewokte zeekraal.

Tompouche Van Bloemkool
Verschillende bereidingen van bloemkool met Hazelnootcrumble

mains to share

Tomahawk steak
voor 2 tot 4 personen

Met Gegrilde Portobello, Chimmichurri, zoete aardappel & Hollandse Trostomaat

Hele Wilde Zeebaars
voor 2 tot 4 personen

Zeekraal, Beurre Blanc & Hollandse Trostomaat

Zeeuwse of Oosterschelde kreeft
(Dagprijs)  

Lamsoren, groene asperge & Beurre Blanc

after

Chai spiced Banana Bread
Cocosijs, gezouten Caramel met Kardemom

Dessert van de chef
Laat u verassen door een Dessert uit ‘t seizoen

Lopend Chocotaartje
Lemoncurt, Yoghurtijs,  schuim van framboos & amandelcrumble

IJsbeker
Oreo, Milka of Toblerone ijsbeker