Basic Beach Bar de Branding

diner

starters

Breekbrood
Geserveerd met huisgemaakte hummus, Extra Vierge olijfolie en rouille

Uit de Zee BGE
Warm (huis)gerookte zalm, kropsla, Stellendamse garnalen, waterkers en dressing van yoghurt en tuinkruiden

Smokey Vegan Salad  BGE Vegan
Geroosterde zoete aardappel, gegrilde  groenten, huisgemaakte hummus, Tahina en Baharat kruiden

Soep Van Bataat Vegan
Zeeuwse pompoen, koriander, zoete aardappel, kurkuma & gember

Verse springrolls
Vegan / Meat
Rol en vul aan uw tafel zelf verse Springrolls.
Vanaf 2 personen te bestellen.

Gegrilde Groene Asperges
van de BGE met grof zeezout

Zeeuwse Oesters
Geserveerd met Rode Wijnazijn, limoen en sjalot.
Per 3 of 6 te bestellen

Gewokte Mosselen
met witte wijn, knoflook en peterselie (seizoensgebonden)

Spiering
Knapperig gefrituurde visjes die je in zijn geheel eet

Crab Cake’s
Noordzee krabkoekjes met Thaise garnalen en Mangochutney

Padronpepers
met grof Zeezout

Huisgemaakte Guacamole
met Nachos en Griekse Yoghurt

Kippenboutjes
klein beetje spicy zijn ze wel

Oesterzwam Bitterballen
geteeld op onze eigen koffiedrab

Bitterballen

Mexican cheese bites
met guacamole

Borrelmaatje
6 warme luxe snacks

Vriendenplank
12 warme luxe snacks

mains

Bouillabaise
Rijkelijk gevulde vissoep met gestoofde venkel, Zeeuwse mosselen, Pietermanfilet & Kabeljauw en Rouille

100 % Beef Burger van de Lindenhof BGE
Zoetzuur van Rode ui, Guacamole, Homemade BBQ sauce & Belegen kaas

Crab cake’s 
Noordzee krabkoekjes met Thaise garnalen, wakamé en mango chutney

Pietermanfilet
Kropsla, Hollandse garnalen, gegrilde groente, Anti-boise, kruidencrumble & zeebanaantjes

Bavette Flank Steak BGE
Mousseline van zoete aardappel, jus van gekarameliseerde zilverui.

Malse biefstuk 
Met paddenstoelen risotto en peperroomsaus

Hele Tarbot
Gebakken in roomboter met dragon & gewokte zeekraal.

Paddenstoelen risotto
Met groene gegrilde asperges, Hollandse tuinkruiden en Grana Padano
vegan optional

Traditionele Zeeuwse Mosselen
Wortel, ui & selderij, Zeeuws brood, ravigotte & wiskeysaus

mains to share

Tomahawk steak
voor 2 tot 4 personen

Met Gegrilde Portobello, Chimmichurri, zoete aardappel & Hollandse Trostomaat

Hele Wilde Zeebaars
voor 2 tot 4 personen

Zeekraal, Beurre Blanc & Hollandse Trostomaat

Zeeuwse of Oosterschelde kreeft
(Dagprijs)  

Lamsoren, groene asperge & Beurre Blanc

after

Extravagante Carrot cake
Carrot cake met frosting van sinaasappelroom, merengue en geschaafde amandel

Dessert van de chef
Laat u verassen door een Dessert uit ‘t seizoen

Bolus parfait
Zeeuws genieten met een twist
met peren compôte en merengue

Huisgebakken appel-noten taart
Met vanille-ijs, gezouten karamel en slagroom

IJsbeker
Oreo of Toblerone ijsbeker