diner
starters
Breekbrood
Geserveerd met huisgemaakte hummus, Extra Vierge olijfolie en rouille
Uit de Zee BGE
Warm (huis)gerookte zalm, kropsla, Stellendamse garnalen, waterkers en dressing van yoghurt en tuinkruiden
Smokey Vegan Salad BGE Vegan
Geroosterde zoete aardappel, gegrilde groenten, huisgemaakte hummus, Tahina en Baharat kruiden
Soep Van Bataat Vegan
Zeeuwse pompoen, koriander, zoete aardappel, kurkuma & gember
Gegrilde Groene Asperges
van de BGE met grof zeezout
Zeeuwse Oesters
Geserveerd met Rode Wijnazijn, limoen en sjalot.
Per 3 of 6 te bestellen
Gewokte Mosselen
met witte wijn, knoflook en peterselie (seizoensgebonden)
Spiering
Knapperig gefrituurde visjes die je in zijn geheel eet
Crab Cake’s
Noordzee krabkoekjes met Thaise garnalen en Mangochutney
Padronpepers
met grof Zeezout
Loaded nachos Chicken Buffalo
nachos met pulled chicken, guacamole en kaas uit de oven
Kippenboutjes
klein beetje spicy zijn ze wel
mains
Bouillabaise
Rijkelijk gevulde vissoep met gestoofde venkel, Zeeuwse mosselen, Pietermanfilet & Kabeljauw en Rouille
100 % Beef Burger van de Lindenhof BGE
Zoetzuur van Rode ui, Guacamole, Homemade BBQ sauce & Belegen kaas
Crab cake’s
Noordzee krabkoekjes met Thaise garnalen, wakamé en mango chutney
Pietermanfilet
Kropsla, Hollandse garnalen, gegrilde groente, Anti-boise, kruidencrumble & zeebanaantjes
Bavette Flank Steak BGE
Mousseline van zoete aardappel, jus van gekarameliseerde zilverui.
Malse biefstuk
Met paddenstoelen risotto en peperroomsaus
Hele Tarbot
Gebakken in roomboter met dragon & gewokte zeekraal.
Paddenstoelen risotto
Met groene gegrilde asperges, Hollandse tuinkruiden en Grana Padano
vegan optional
Traditionele Zeeuwse Mosselen
Wortel, ui & selderij, Zeeuws brood, ravigotte & wiskeysaus
mains to share
onderstaande gerechten 1 dag tevoren bestellen
Tomahawk steak
voor 2 tot 4 personen
Met Gegrilde Portobello, Chimmichurri, zoete aardappel & Hollandse Trostomaat
Hele Wilde Zeebaars
voor 2 tot 4 personen
Zeekraal, Beurre Blanc & Hollandse Trostomaat
Zeeuwse of Oosterschelde kreeft
(Dagprijs)
Lamsoren, groene asperge & Beurre Blanc
after
Extravagante Carrot cake
Carrot cake met frosting van sinaasappelroom, merengue en geschaafde amandel
Dessert van de chef
Laat u verrassen door een Dessert uit ‘t seizoen
Bolus parfait
Zeeuws genieten met een twist
met peren compôte en merengue
Huisgebakken appel-noten taart
Met vanille-ijs, gezouten karamel en slagroom