diner
starters
Breekbrood met olijfolie, rouille en muhammara
Voorgerecht van de maand
Edamame boontjes met olijfolie en zeezout Vegan
Bataatsoep Vegan
Zeeuwse pompoen, koriander, zoete aardappel, kurkuma & gember
Gegrilde Groene Asperges
van de BGE met grof zeezout
Zeeuwse Oesters
Geserveerd met Rode Wijnazijn, limoen en sjalot.
Per 3 of 6 te bestellen
Gewokte Mosselen
met witte wijn, knoflook en peterselie (seizoensgebonden)
Luxe royale tapasplank
naar inspiratie vd chef om te delen
mains
mains to share
onderstaande gerechten 1 dag tevoren bestellen
Tomahawk steak
voor 2 tot 4 personen
Met Gegrilde Portobello, Chimmichurri, zoete aardappel & Hollandse Trostomaat
Hele Wilde Zeebaars
voor 2 tot 4 personen
Zeekraal, Beurre Blanc & Hollandse Trostomaat
Zeeuwse of Oosterschelde kreeft
(Dagprijs)
Lamsoren, groene asperge & Beurre Blanc
Bouillabaise
Rijkelijk gevulde vissoep met gestoofde venkel, Zeeuwse mosselen, Pietermanfilet & Kabeljauw en Rouille
100 % Beef Burger (150 gr.)
met zoetzuur van rode ui, guacamole, home made bbq saus, kaas, frietjes en salade
Muhammara salade
met parelcouscous, edamame en halloumi
Pietermanfilet salade
met tomatensalsa, gemarineerde rivierkreeftjes en kruidencrumble
Noordzee crabkoekjes met Thaise garnalen
mangochutney, frietjes en salade. Zo heeft u fish and chips nog niet eerder ervaren
Thaise vegan curry
met rijst, aubergine, wortel en limoenblad optioneel met vis plus € 5,00, geserveerd met salade
Hele Tarbot
Gebakken in roomboter met dragon & gewokte zeekraal.
Verse lekkerbek
met huisgemaakte ravigottesaus en frietjes
Traditionele Zeeuwse Mosselen
Wortel, ui & selderij, Zeeuws brood, ravigotte & wiskeysaus
after
Extravagante Carrot cake
Carrot cake met frosting van sinaasappelroom, merengue en geschaafde amandel
Klassieke créme brûlée
woorden overbodig, lekker genieten
Seizoens ijscoupe
vraagt u naar de specialiteit van het seizoen
Huisgebakken appel-noten taart
Met vanille-ijs, gezouten karamel en slagroom
Kinder verrassingsijsje