Lunch 11:00 - 17:00
Brioche pulled pork
slow grilled
Bruschetta met tomatensalsa
en verse tuinkruiden
Verse lekkerbek
met huisgemaakte ravigottesaus en frietjes
Wrap met vega oesterzwam kroketten
geteeld op onze koffiedrab met mango salsa
100% bio beef burger (150 gram)
met zoetzuur van rode ui, guacamole, home made bbq saus, kaas, frietjes en salade
Noordzee krab koekjes met Thaise garnalen
mangochutney, frietjes en salade
Pantosti
tosti op dik blond desemvloerbrood, tex-mex gehakt, verse jalapenos, belegen kaas en pittige huisgemaakte saus
salades
Pietermanfilet salade
met tomatensalsa, gemarineerde rivierkreeftjes en kruidencrumble
Halloumi salade
met parelcouscous en frisse citroenvinaigrette
soepen
Bouillabaise (klein of groot)
Rijkelijk gevulde vissoep met gestoofde venkel, Zeeuwse mosselen, Pietermanfilet & Kabeljauw
Bataatsoep Vegan
Zeeuwse pompoen, koriander, zoete aardappel, Kurkuma & Gember
to share en appetizers
Breekbrood met diverse smeersels
Voorgerecht van de maand
Gemarineerde olijven
Bataatsoep, zeeuwse pompoen, koriander, kurkuma en gember
Edamame boontjes
met olijfolie en zeezout
Gegrilde groene asperges
van de gril met grof zeezout
Zeeuwse Oesters per 3 stuks (seizoensgebonden)
Geserveerd met Rode Wijnazijn, limoen en sjalot
Gewokte Mosselen
met witte wijn, knoflook en peterselie (seizoensgebonden)
Luxe royale tapasplank
naar inspiratie van de chef om te delen